fredag 8 augusti 2008

Barnvagn

ja så har vi tagit det stora steget och inhandlat barnvagn! Började söka lite rundor på blocket i helgen och sökte vidare i veckan. Ole har en arbetskamrat som inte lämnar något åt slumpen utan har kollat upp varenda barnvagnstest som finns och testkört etc och när vi hittade en Brio Duo på blocket för under 3000 kr tyckte han att vi skulle slå till.

Efter några om och men, fick vi till en tid då både vi och säljarna som bodde i Åkarp kunde och igår körde vi därifrån med en svart Brio Duo från 2007. Med på köpet fick vi myggnät, skötväska, regnskydd, hjulskydd och parasoll. Dessutom lyckades vi deala in en BabyBjörn bärsele i paketet, så vi är mer än nöjda. De försökte få oss att köpa en bilbarnstol också men då tackade vi nej, kanske ska börja med att köpa bil först!!

Ole har idag dessutom konstaterat att vagnen går in i hissen (!!) vilket ju är väldigt skönt. Känns väldigt bra men oerhört ovant och konstigt att ha en vagn hemma. Får väl lägga mitt gamla gosedjur, Ludde, i vagnen och provköra hemma i lägenheten!!

1 kommentar:

Lisa Formare sa...

Gäddis kanske kan få åka?